ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Honvéd megtartja Doka játékjogának 40%-át

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Honvéd megtartja Doka játékjogának 40%-át

| Budapest Honvéd FC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az albán oversport.tv információi szerint Albi Doka, a Budapest Honvéd albán válogatott jobbhátvédje a bajnoki ezüstérmes KF Tirana együttesében folytatja pályafutását. A lap szerint a két klub megegyezett a játékos átigazolásáról, a hivatalos bejelentésre a következő napokban kerülhet sor.

Az oversport.tv információi szerint a Tirana Albi Doka játékjogának 60%-át vásárolta meg, a Honvéd pedig megtartotta a fennmaradó 40%-ot. Doka a hírek szerint 3 évre ír alá a kék-fehéreknél, és összesen (3 idény alatt) 280 ezer eurót keres majd a tiranai együttesnél.

A 26 éves labdarúgót 2022. februárjában vette kölcsön a Honvéd a horvát élvonalbeli HNK Goricától, majd fél évvel később a magyar klub 300 ezer euróért végleg megvásárolta játékjogát, és Doka 2025 nyaráig írt alá a magyar klubnál. Az albán jobbhátvéd az elmúlt idényben 22 bajnokin lépett pályára a Honvéd színeiben és 2 gólpasszal segítette csapattársait, míg a Magyar Kupában egy találkozón jutott szóhoz.

Kommentek

comments powered by Disqus