ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Pernambuco még nem írt alá

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkPernambuco még nem írt alá

| Debreceni VSC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Pernambuco, a kazah és az ukrán sajtóban a Debrecen leendő játékosaként említett 25 éves brazil támadó a prosports.kz-nak nyilatkozott jelenlegi helyzetéről, kazahsztáni tapasztalatairól. A lap újságírója a magyar lehetőségről is megkérdezte a játékost:

Vitor, nemrégiben olyan információk láttak napvilágot, hogy távoztál a Qyzyljar Petropavlovsktól. Mi volt ennek a döntésnek az oka?

- Azért, mert a szerződésem hat hónapra szólt. Köszönöm a Kyzylzharnak a bizalmat. Jelenleg nincs csapatom, és várok valami jobb lehetőségre.

A játékoddal elnyerted a kazahsztáni szurkolók szeretetét. Van-e vágyad arra vonatkozóan, hogy újra itt játssz, illetve kaptál már ajánlatokat helyi kluboktól?

- A kazahsztáni szurkolók hihetetlenek, köszönöm mindenkinek a támogatást. Nagyon várom már, hiszen Kazahsztán egy jó ország, és itt egy erős bajnokságról van szó. Jelenleg azonban nincsenek ajánlataim Kazahsztánból.

Sajtóértesülések szerint azért távoztál a Kyzylzhartól, hogy egy magyar klubhoz igazolj. Ez igaz?

- Jelenleg nincs semmilyen megállapodásom egyetlen klubbal sem.

Mit tudsz mondani az Ali Alievvel (a Kyzylzhar vezetőedzője) való együttműködésről?

 - Ali Aliev nagyon jó szakember. Nagy bizalmat ad a játékosoknak, és szívesen dolgoztam vele. Biztos vagyok benne, hogy Alievnek nagy jövője van ezen a téren.

Mi a véleményed a kazah élvonal színvonaláról?

- Nagyon jó, de van még mit javítani a stadionok és a pályák tekintetében.

Véleményed szerint a pályáink befolyásolták a teljesítményedet? Például sérülések miatt kihagytál egy kis időt.

- Nem, korábban Norvégiában játszottam, ahol szintén műfüves játéktér van. Ami a sérülést illeti, nem emiatt fájt a térdem.

forrás: prosports.kz

Kommentek

comments powered by Disqus
Pernambuco, Sheriff Tiraspol, Qyzyljar Petropavlovsk, Bodø/Glimt, Dinamo Tbilisi,