ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Sheydayev 500 ezer dollárt szeretne évente?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkSheydayev 500 ezer dollárt szeretne évente?

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az azerbajdzsáni sportinfo.az információi szerint Ramil Sheydayev, a Qarabag 27 éves azeri válogatott támadója orosz és magyar klubokkal tárgyal jelenleg, azonban konkrét együttest nem említettek meg a cikkben. (Sheydayevet korábban a Debrecennel és a Ferencvárossal is szóba hozták Azerbajdzsánban). A lap szerint Sheydayevnek mindössze 2 hónap van hátra a szerződése lejártáig, a hírek szerint menedzserek segítségével vizsgálja, hogy melyik klubnál tudna előnyösebb szerződést kötni.

Sheydayev álma az, hogy jelenlegi fizetésénél jobb konstrukciókkal kössön szerződést, a hírek szerint évente 500 ezer dollárt (170 millió forintot) szeretne keresni leendő klubjánál. A jelenlegi idényben 29 bajnokin 17 gólt szerző támadó reméli, hogy gólerős játékával olyan klubot találhat, ahol megadják neki azt az összeget, amelyet remél. Sheydayevet jelenlegi klubja, a Qarabag is marasztalná, a hírek szerint 3 éves időtartamú, a jelenleginél előnyösebb konstrukciókat tartalmazó szerződést ajánlottak neki, azonban a játékos még mindig nem elégedett a Qarabag által ajánlott összeggel.

Kommentek

comments powered by Disqus