ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Vardan Tovmasyan a Lokihoz igazol?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkVardan Tovmasyan a Lokihoz igazol?

| Debreceni VSC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az örmény 168.am információi szerint a helyi élvonalban szereplő BKMA Jereván 18 éves jobb oldali középpályása, Vardan Tovmasyan a Debreceni VSC gárdájához igazolhat. A lap szerint a fiatal labdarúgó próbajátékon szerepel a hajdúsági együttesnél, bennfentesek szerint nem kizárt, hogy a 18 éves futballista a Lokinál folytatja pályafutását. A cikket azzal zárják, hogy megbízható források szerint a fiatal labdarúgó már át is igazolt a magyar klubhoz.

Vardan Tovmasyan az idei szezonban 14 örmény másodosztályú bajnokin lépett pályára a jereváni klub második csapatában. (911 játékperc). Tovmasyan 2005. január 17-én született, elsősorban jobb oldali középpályásként bevethető. Pályafutását az FC Avan akadémiáján kezdte, majd 2021 nyarán került az örmény BKMA Jereván együtteséhez, ahol eddig csak a második csapatban kapott lehetőséget. Pályára lépett az U-14-es, az U-16-os, az U-17-es, az U-18-as és az U-19-es örmény utánpótlás válogatottak színeiben is.

Pályafutása számokban:
Örmény U-19-es válogatott:5 mérkőzés, 1 gól

Örmény II.o: 24 mérkőzés, 3 gól

Kommentek

comments powered by Disqus
Vardan Tovmasyan, Debreceni VSC, BKMA Yerevan,