ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Traoré a Monastir csapatánál folytatja

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkTraoré a Monastir csapatánál folytatja

| Budapest Honvéd FC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A mali Référence14sport.ml twitter-csatorna információi szerint a Honvédtól távozó Boubacar Traoré Tunéziában folytatja pályafutását. Traoré a hírek szerint két szezonra aláírt a helyi élvonal B-csoportjában jelenleg 2.helyen álló Union Sportive de Monastir együtteséhez, ahol egy korábbi Honvéd-játékost is üdvözölhet majd a csapatban Änis Ben-Hatira személyében.

Traoré egyébként az idei szezonban 6 bajnokin 44 perc játéklehetőséget kapott a Honvéd színeiben. Az NB I-ben összesen 36 mérkőzésen lépett pályára, 3 gól és 1 gólpassz fűződött a nevéhez ezeken a találkozókon.

Kommentek

comments powered by Disqus
Boubacar Traoré, Budapest Honvéd, US Monastir,