ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Nem is kellett a Lokinak Lobjanidze?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkNem is kellett a Lokinak Lobjanidze?

| Debreceni VSC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A grúz 1TV.ge-nek nyilatkozott Elguja Lobjanidze állítólagos debreceni megkereséséről a magyar klubokkal évek óta kapcsolatban lévő helyi menedzser, Lasha Odiladze. A játékosügynök elmondta, hogy beszélt a Debreceni VSC igazgatójával Lobjanidzével kapcsolatban, akit egyes grúz lapok szerint a hajdúságiak szerettek volna leigazolni a közelmúltban.

„Ez az információ talán nem is igaz, mert beszéltem a Debrecen igazgatójával, aki nem erősítette meg ezt a történetet. Nehéz 100 százalékos pontossággal beszélnem erről a témáról, mert nem voltam érintettje a Lobjanidze átigazolásáról szóló tárgyalásoknak” – mondta Lasha Odiladze a grúz 1TV.ge-nek.

A 30 éves Elguja Lobjanidze szerződése az előző év végén lejárt a Kizilzhar együttesénél, így jelenleg szabadon igazolható.

Kommentek

comments powered by Disqus
Elguja Lobjanidze, Debreceni VSC,